Anbefalinger

Marie anmelder vores ansigtsbehandling
Kære Dermalogica Aarhus
Jeg besøgte jer første gang i foråret, hvor Colleen gav mig en ansigtsbehandling. Nu har jeg været ved hende tre gange, og er hver gang gået derfra med en dejlig følelse i kroppen. Der er god tid, en rolig stemning, og ikke mindst rigtig god vejledning under og efter behandling. Jeg føler jeg kan se resultater, og glæder mig til næste behandling. Indtil da, håber jeg, at I vil dele rosen med Colleen :-)

Bedste hilsner fra en tilfreds kunde, 
Marie


Yvonn anmelder ProSkin 60 behandlingen
På en kedelig regnfuld og travl mandag havde jeg booket tid til en Proskin 60 behandling på Hudplejeinstituttet i Aarhus.
Blev modtaget i butikken af en veloplagt og smilende dame, som hurtigt viste mig op i lokalerne ovenpå, hvor jeg kunne tage plads i bløde sofaer, få et glas koldt vand eller kigge rundt på udstillingen af alle produkterne.
Hurtigt kom Mette, som skulle stå for min behandling og anviste mig at tage smykker og t-shirt af og tage plads i en dejlig, behagelig stol. 
Mette pakkede mig inde i varme håndklæder og vaskede mine hænder og fødder - aldrig har jeg slappet af så hurtigt, virkelig go‘ start.

Mette startede med en hudanalyse - tjek af linjer, tilstoppede porrer, pigmentforandringer mm.

Jeg kom med at ønske om at få hjælp til at få en gennemfugtet hud og hjælp til at minimere linjer i ansigtet. Mette kunne oveni det tilføje, at jeg har flere pigmentforandringer, samt sart hud i pande og omkring øjnene, som jeg ikke selv havde været bevidst om. Virkelig fedt med professionel respons på egne ønsker.

Efter dejlig rens, peeling og maske, hvor Mette forklarede, hvordan produkterne føltes på huden og var meget generøs med dem, var det tid til massage, hmmmmm.

Det-var-SÅ-skønt😊

Totalt afslappende og som at vugge rundt på en lille sky.

Efter en times total forkælelse, som gik alt for hurtig, var det tid til en snak om, hvilke produkter Mette kunne anbefale til min hud.

Mette havde lavet en Skin fitness plan med anbefalingerne, hvilket virkelig er genialt, for havde jeg bare fået det forklaret/vist i udstillingen, havde jeg ikke kunnet huske det, så afslappet var jeg.

Jeg sidder nu her 3 timer efter behandlingen og er SÅ glad og positiv over resultatet.
Jeg ønskede mig bl.a en gennemfugtet hud og den føltes stadig lækker smidig, elastisk, gennemfugtet.

Jeg har de seneste 3-4 år købt og brugt forskellige olier, sera, cremer mm til min 55 årlige hud og jeg har mange forskellige produkter på toilethylden hjemme, købt på anbefaling, noget jeg har læst mig til, noget jeg er blevet givet, altså ikke specielt målrettet min hud. 
Nu skal der ryddes op, måske smides ud og så skal jeg igang med Mettes produktanbefalinger. Jeg bruger gerne penge på hudpleje, og med den fornemmelse af behandlingen jeg har indtil nu, så agter jeg at fortsætte med Mettes anbefalinger - det kan kun blive godt.

Proskin 60 behandlingen er 1 times total afslapning og velvære, som jeg helt sikkert vil anbefale, når snakken falder på hudpleje i venindegruppen. Professionelt personale, skønne effektive produkter og en dejlig atmosfære.

Tusind tak til Hudplejeinstituttet i Aarhus og til Mette for en times forkælelse.


Dorthe anmelder ProSkin 60 behandlingen
En time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at gi os selv!

Mandag formiddag mødte jeg halvfortravlet og solvarm ind på Hudplejeinstituttet i Aarhus – blev mødt af en overskudsagtig, smilende og hjertevarm dame, som fulgte mig ovenpå – og bød på et tiltrængt glas koldt vand inden jeg blev mødt af en imødekommende Mette, som gav mig en intro og fem minutter til at få smykkerne af og fødderne op. Og lige der på briksen faldt pulsen helt og aldeles! En skøn duft af lavendel blandet med en rolig og afslappet atmosfære – helt klart forstærket af at jeg forinden havde iført mig en blød og velduftende kåbe og fik hænder og fødder tørret i varme håndklæder. Lige præcis sådan får man det mest hektiske menneske helt ned i gear på fem minutter!

Jeg følte mig helt igennem overladt til kyndige hænder – Mette gennemgik detaljeret hudanalysen og vi blev enige om at mit ønske om en mere ensartet hud med fokus på mine 40-something rynker, gav rigtig god mening af fokusere på. Behandlingens fokus var at tilføre fugt for netop at minimere tørhedsrynker og samtidig skrue ned for min let blussende hud med en del pigmentforandringer. Rens, eksfoliering og maske kunne jeg ikke ha forestillet mig bedre og toppet af med en ansigtsmassage, der muligvis fik mig til at glide i drømmeland i et par minutter, så blev den her mandag altså en af de bedre!!

Efter en times himmelflugt følte jeg mig både udhvilet, forkælet og ikke mindst ”freshfaced”. Min hud syntes mere gennemfugtet end jeg husker at den nogensinde har været – og med en glød, jeg ikke troede var mulig at skyde ind i min godt 40-årige hud.

Mette gennemgik hele behandlingen og de benyttede produkter med mig, og jeg fik en fin oversigt med mig, så jeg ville kunne huske produkterne efterfølgende – og sørme om ikke jeg blev begavet med både rens og natcreme :) Det var helt specifikke råd og forslag til hvad der gør godt for min hud, jeg kunne tage med mig hjem – og ikke blot blev jeg lidt mere hudklog, men allermest gav behandlingen og den dertilhørende vejledning mig et kærligt, men klart betydeligt skub bagi! Lyst og vilje til at komme i gear og gøre den der smule ekstra godt for min hud. Ærlig snak, så havde jeg lidt kastet håndklædet i ringen overfor de der pigmentforandringer – men det skal være løgn, skal det. For den forskel som behandlingen kombineret med den seneste uges hjemmebrug af Dermalogica produkter har gjort for min hud, så kan jeg da ikke andet end blive ved! Altså, jeg er jo ikke blevet ti år yngre eller 20% smukkere, men jeg har fået inspiration til at få det maksimale ud af den hud, jeg har - og jeg kan se og mærke en forskel. Min hud blusser ikke så meget, rynkerne skriger knapt så meget fordi de er mættet med fugt og generelt er min hud faktisk blevet mere jævn. Så meget endda at jeg har haft et par au natural dage den sidste uge! Og det husker jeg ikke præcis hvornår det skete sidst.

Jeg kommer til at gøre det igen! Og jeg kommer til at opfordre andre til at gøre det samme! Af flere forskellige årsager – fordi en time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at gi os selv! Og fordi behandlingen her er præcis så genial til at give kick og motivation til at få pudset rutinen af. Måske det kun er mig og nogle af de kvinder, jeg kender, der bliver lidt dovne med tiden – men hvor har det været fedt at blive mindet om at det er muligt at forbedre det, vi har :)

Igen – tak for oplevelsen!


Nip anmelder ProSkin 60 behandlingen
Min hud stråler på en måde jeg ikke har oplevet før

Hvordan oplevede du behandlingen?
Jeg blev taget godt imod af både receptionisten som viste mig op i sofaerne, hvor der var mulighed for at få noget at drikke og udfylde nogle papirer. Ligeledes tog behandleren, Stine, hos Hudplejeinstituttet sig godt af mig. Hun pakkede mig godt ind i både tæppe, håndklæde og sørgede for at omgivelserne i rummet var hyggelige og afslappede.

Under hele behandlingen fortalte Stine mig hele tiden hvad hun gjorde og hvilke produkter hun anvendte til min hudtype. Behandlingen inkluderede desuden håndmassage, og så gjorde hun meget ud af både at behandle selve ansigt, men også halsområdet. Jeg følte mig hele tiden i meget gode hænder, og var flere gange ved at falde i søvn, fordi det var så behageligt og afslappende. Stines helt enormt bløde hænder gjorde kun oplevelsen endnu bedre, når hun arbejdede i ansigtet. Jeg er ovenud glad for mit besøg hos Stine og Hudplejeinstituttet.

Opnåede du det du ønskede for din hud?
Inden at jeg gik ind til behandlingen havde jeg ikke et specifikt ønske til hvad jeg gerne ville opnå, udover at jeg gerne ville vide om min hud har taget skade af at bo 3,5 år i udlandet med højt UV-indeks. Stine kiggede godt på min hud og fortalte mig om tilstanden i de forskellige zoner, som hun opdelte ansigtet i. Jeg fik derfor en god indsigt i hvordan min hud er, hvad jeg gør godt for den, og hvad jeg kan gøre for at opnå en endnu finere hud.

Fik du råd & vejledning om din hud og relevante produkt anbefalinger?
Både under og efter behandlingen var Stine fra Hudplejeinstituttet virkelig dygtig til at fortælle mig om min huds tilstand i de forskellige zoner som den er opdelt i. Desuden gav hun mig mange råd til hvordan jeg kunne pleje den, og jeg fik en vejledning af produkter med mig hjem, som jeg kan følge.

Vil du anbefale ProSkin 60 behandlingen til andre?
Jeg vil uden tvivl anbefale ProSkin 60 behandlingen hos Hudplejeinstituttet. Min hud stråler på en måde jeg ikke har oplevet før efter en ansigtsbehandling, så jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger.


Ilse anmelder ProSkin 60 behandlingen
Jeg kommer helt sikkert igen

Jeg var til en ProSkin 60 behandling hos Hudplejeinstituttet i Aarhus. Jeg blev mødt af venlige kvinder og blev vist ind i et behandlerrum af Camilla, som skulle lave behandlingen.

Camilla startede med, at se min hud igennem og derefter fortalte hun mig grundigt, hvad der skulle laves.
Det var en behagelig oplevelse og Camilla er en dygtig behandler, der også gav en utrolig god massage.

Efter behandlingen fik jeg en udførlig beskrivelse af hvilke produkter hun havde brugt og også hvilke produkter jeg kunne bruge fremadrettet derhjemme.

Alt i alt en rigtig god oplevelse hvor jeg opnåede lige det jeg ønskede for min hud og jeg vil på det varmeste anbefale ProSkin 60 til andre og jeg kommer helt sikkert selv igen.