Medarbejdere

Trine
Trine

Dermalogica ExpertUddannet kosmetolog i 2013
Dermalogica Expert i 2017
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2019

Jeg er afdelingsleder i Hudplejeinstituttet og har arbejdet med Dermalogica og Jane Iredale siden 2015.
Det er mig du møder når du kommer ind på klinikken, her står jeg klar hvis du har brug for vejledning, tips og tricks eller bare et godt råd i forbindelse med hudpleje, makeup eller kosttilskud. 

Jeg er stor tilhænger af mineralmakeup som er en naturlig forlængelse af din hudpleje. Jeg elsker at lege med makeup og mulighederne er uendelige. Jeg sætter en stor ære i at finde den rette makeup, som helt naturligt fremhæver din personlighed.

Camilla
Camilla

Uddannet fysiurgisk massør i 2008
Uddannet kosmetiker i 2009
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2010
Dermalogica Expert i 2014

Jeg faldt for dette fag, da jeg oplevede flere der blev mere vildledt end vejledt, når de søgte hjælp til de udfordringer, de havde med deres hud. Jeg går meget op i at videreformidle min viden til kunderne, så de selv bliver mere bevidste om hvorfor deres hud opfører sig som den gør, samt hjælpe dem på rette vej derhjemme. Jeg går også meget op i den dybere viden om både hudens anatomi og fysiologi, samt hvordan vi kan påvirke den på bedst mulig vis med produkter, apparater og kosttilskud. Jeg synes ingrediensteknologi er utrolig spændende, og nyder at kunne sammensætte en helt skræddersyet behandling til hver eneste kunde jeg har på briksen. Jeg udforsker ofte vores produkter og sammensætter nye blandinger, for at opnå det resultat kunden efterlyser.

Jeg er derudover instruktør på Dermalogicas videreuddannelsesprogram: Expert-programmet. Jeg er derfor nogle gange på vores hovedkontor i Viby, eller på Sjælland for at undervise andre Dermalogica-forhandlere.

Pia
Pia

Uddannet kosmetiker i 2006
Uddannet massør i 2008
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2017. Efter en kort periode væk fra klinikken startede Pia igen i 2020
Dermalogica Expert i 2019

Jeg tror på at skønhed kommer indefra. Min mission er at du føler dig endnu smukkere både indvendig og udvendig når du har besøgt mig. 

Noget af det jeg lægger stor vægt på er at være nærværende og lyttende, så vi sammen kan finde frem til hvad du og din hud har behov for. Jeg holder mig løbende opdateret inden for branchen og sætter en ære i at give dig den rette, faglige rådgivning. Jeg sætter dig i centrum hver gang. 

At arbejde som kosmetiker er min store passion og det håber jeg at du både kan se og mærke, når du får en behandling hos mig.

Julie
Julie

Dermalogica Specialist i 2019
Uddannet kosmetiker i 2020
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2020


Jeg har en stor passion og nysgerrighed for, hvordan vores krop og sind afspejles på vores hud. Som behandler ser jeg hud og hudproblematikker fra et større perspektiv, for at skabe de mest effektive og vedvarende resultater. Da jeg selv har bøvlet med problemhud i form af akne, sætter jeg en store ære i at hjælpe kunder med samme hudproblematik. Værdien i hudpleje er mere end vores ydre indpakning, og kan have en kæmpe påvirkning på vores fysiske og psykiske velbefindende.

Som behandler sætter jeg stor pris på at skabe en troværdig og tryg kunderelation, samt at dygtiggøre mine kunder i huden og formidle hudpleje på et forståeligt og kundevenligt sprog.