Medarbejdere

Camilla
Camilla

Jeg, Camilla, byder dig hjertelig velkommen hos Dermalogica Aarhus, som daglig leder, professionel kosmetolog og instruktør. Jeg har været i branchen i rigtig mange år og er uddannet kosmetiker og fysiurgisk massør, og har været ansat siden 2010. Jeg faldt for dette fag, da jeg oplevede flere der blev mere vildledt end vejledt, når de søgte hjælp til de udfordringer, de havde med deres hud. Jeg går meget op i at videreformidle min viden til kunderne, så de selv bliver mere bevidste om hvorfor deres hud opfører sig som den gør, samt hjælpe dem på rette vej derhjemme. Jeg går også meget op i den dybere viden om både hudens anatomi og fysiologi, samt hvordan vi kan påvirke den på bedst mulig vis med produkter, apparater og kosttilskud. Jeg synes ingrediensteknologi er utrolig spændende, og nyder at kunne sammensætte en helt skræddersyet behandling til hver eneste kunde jeg har på briksen. Jeg udforsker ofte vores produkter og sammensætter nye blandinger for at opnå det resultat, kunden efterlyser.

Book tid her

Pia
Pia

Pia er vores dygtige kosmetolog, som er uddannet kosmetiker og massør og har været ansat siden 2017. Pia interesserer sig meget
for vores hud og krop og tror på at skønhed kommer indefra.
Pias mission er, at du føler dig endnu smukkere både indvendig og udvendig, når du har fået en behandling - Pia udfører også de mere avancerede behandlinger. Du kan være sikker på at være i centrum hver gang. At arbejde som kosmetiker er Pias store passion og det er vi sikre på, at du både kan se og mærke, når du får en behandling hos Pia.

Book tid her

Amanda
Amanda

Skønne Amanda er uddannet kosmetolog og har været ansat
hos os siden 2021. 

For Amanda er det vigtigt at skabe gode resultater og vigtigst
af alt, at skabe en sund og smuk hud. Din hud er dit største organ og det skal kunne stå imod alle de faktorer, som den nu bliver udsat for gennem hele livet. Du kan trygt lægge dig på briksen hos Amanda, det hun elsker at skabe de bedste reusltater. Derudover smitter Amandas altid gode humør af på alle. 

Book tid her

Suad
Suad

Suad er uddannet kosmetiker, ansat i 2023 og det er vi utrolige 
glade for. Suad får sine kunder til at føle sig i de tryggeste hænder. Med en dyb ro, gode hænder og sin professionelle tilgang opnår
hun gang på gang tilbagevendende kunder.

Book tid her

Anna - Elev
Anna - Elev

Anna er vores dygtige elev og er derfor skiftevis på skole i Aalborg og her ved os. Flere af jer har allerede haft fornøjelsen af Anna og det samme har vi hver dag. Anna gør sig umage og stræber efter perfektion i hendes behandling. Hun er rolig af sind og sender dig altid ud af døren med et smil. 
Book tid her

Tine
Tine

Tine er under uddannelse som kosmetolog på Din Kosmetologskole
i Herning, hvor hun studerer mandag til onsdag. Hun er her på klinikken i slutningen af ugen hver uge, hvor hun laver behandlinger og får øvet sin teori og praktiske færdigheder.
Tine bliver åbnet op for flere behandlinger løbende, når både hun og vi føler hun er klar til det. Tine er utrolig imødekommende, videbegærlig og har styr på sine ting.
Du vil føle dig i de tryggeste hænder hos hende. Book tid her

Sara
Sara

Sara er vores blæksprutte af en hjælper i det daglige. Hun servicerer kunder i butikken og sørger for alle mulige praktiske ting, så vi andre kan koncentrerer os om at give de bedste ansigtsbehandlinger.