Medarbejdere

Camilla
Camilla

Uddannet fysiurgisk massør i 2008
Uddannet kosmetiker i 2009
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2010
Dermalogica Expert i 2014

Daglig leder i Dermalogica Aarhus.

Jeg faldt for dette fag, da jeg oplevede flere der blev mere vildledt end vejledt, når de søgte hjælp til de udfordringer, de havde med deres hud. Jeg går meget op i at videreformidle min viden til kunderne, så de selv bliver mere bevidste om hvorfor deres hud opfører sig som den gør, samt hjælpe dem på rette vej derhjemme. Jeg går også meget op i den dybere viden om både hudens anatomi og fysiologi, samt hvordan vi kan påvirke den på bedst mulig vis med produkter, apparater og kosttilskud. Jeg synes ingrediensteknologi er utrolig spændende, og nyder at kunne sammensætte en helt skræddersyet behandling til hver eneste kunde jeg har på briksen. Jeg udforsker ofte vores produkter og sammensætter nye blandinger, for at opnå det resultat kunden efterlyser.

Jeg er derudover instruktør på Dermalogicas videreuddannelsesprogram: Expert-programmet. Jeg er derfor nogle gange på vores hovedkontor i Viby, eller på Sjælland for at undervise andre Dermalogica-forhandlere.

Pia
Pia

Uddannet kosmetiker i 2006
Uddannet massør i 2008
Blev ansat i Hudplejeinstituttet i 2017. Efter en kort periode væk fra klinikken startede Pia igen i 2020
Dermalogica Expert i 2019

Jeg tror på at skønhed kommer indefra. Min mission er at du føler dig endnu smukkere både indvendig og udvendig når du har besøgt mig. 

Noget af det jeg lægger stor vægt på er at være nærværende og lyttende, så vi sammen kan finde frem til hvad du og din hud har behov for. Jeg holder mig løbende opdateret inden for branchen og sætter en ære i at give dig den rette, faglige rådgivning. Jeg sætter dig i centrum hver gang. 

At arbejde som kosmetiker er min store passion og det håber jeg at du både kan se og mærke, når du får en behandling hos mig.

Nadia
Nadia

Uddannet kosmetiker i 2021
Blev ansat i Dermalogica Aarhus i 2021
Har arbejdet med Dermalogica og Jane Iredale siden 2017

 

Jeg startede min rejse inden for skønhedsindustrien i 2017. Dengang var min helt store passion makeuppen, men jeg fandt hurtigt ud af at for at kunne lægge den perfekte makeup, så kræver det en velbehandlet hud.

Ved at dykke ned i huden fandt jeg ud af at det hele skal være i balance; en synergi hvor både kost, livsstil og hudpleje arbejder sammen. Gennem den rigtige hudpleje og professionelle behandlinger kan vi sammen opnå den balance i huden, og lige præcis den rejse glæder jeg mig til at begive mig af sted på sammen med mine kunder.

Amanda
Amanda

Uddannet kosmetolog.
Blev ansat i Dermalogica Aarhus i 2021.For mig er det vigtigt at skabe gode resultater og vigtigst af alt, at skabe en sund og smuk hud, som kan stå imod alle de faktorer som den nu bliver udsat for gennem hele livet.