Om os

Om Dermalogica Aarhus

Ønsker du at opnå din sundeste hud nogensinde, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vi er eksperter i sund hud og er klar til at give dig en målrettet hudplejeoplevelse udover det sædvanlige. Vi tilbyder skræddersyede behandlinger udført af Dermalogica-uddannede kosmetologer, så du kan opnå enestående resultater. Alt starter med en Face Mapping® hudanalyse, som giver os de bedste forudsætninger for at sammensætte en behandling og et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov. Vi kan tilbyde dig at blive medlem af vores loyalitetsklub, mitDermalogica, så du får 15% rabat på Dermalogicas produkter udbetalt i bonuspoint. De bonuspoint kan du indløse til gratis produkter, dvs. mere sund hud for pengene. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læs mere om mitDermalogica her.

Vi kan også guide dig, når det gælder makeup. Vi fører Jane Iredale, som er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler med sundhedsfremmende egenskaber. Jane Iredales produkter indeholder ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden. Vi tilbyder også at lægge din makeup.

Når du vil se bedst muligt ud, kan det du indtager være lige så vigtigt som det, du anvender på din hud. Opnå hurtigere, langtidsholdbare resultater med din hudpleje og din makeup ved hjælp af Advanced Nutrition Programmes kosttilskud, som er udviklet til at forbedre hudens sundhed og udseende ved at nære de lag af huden, som påførte hudplejeprodukter ikke kan nå. Advanced Nutrition Programmes kosttilskud er det første trin i enhver god hudplejerutine, og indeholder næringsstoffer, der hjælper med at bevare en sund hud, hår og negle. Når din krop udvikler sunde celler fra inderst til yderst, får du det bedste grundlag for at hjælpe den til at se strålende ud udefra.

Hudplejeinstituttet har eksisteret siden 1999. Vi skiftede navn og adresse i efteråret 2020 til Dermalogica Aarhus, M. P. Bruuns Gade 36, 8000 Aarhus C - lige i hjertet af Aarhus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!