Anbefalinger

Anbefalinger fra tilfredse kunder...

"PRO Dermaplaning - en anbefalelsesværdig behandling!"

Man er til start lidt skeptisk, da der indgår en skalpel i behandlingen. Den skepsis bliver hurtigt gjort til skamme, pga. Dermalogica Aarhus' professionalisme. Sikke en lækker, blød og opstrammet hud man får. 
Glæder mig allerede til næste behandling.
Mette

★ ★ ★ ★ ★
 

"jeg kan se resultater..."

Kære Dermalogica Aarhus
Jeg besøgte jer første gang i foråret, hvor jeg fik en ansigtsbehandling. Nu har jeg været hos jer tre gange, og er hver gang gået derfra med en dejlig følelse i kroppen. Der er god tid, en rolig stemning, og ikke mindst rigtig god vejledning under og efter behandling. Jeg føler jeg kan se resultater, og glæder mig til næste behandling.

Bedste hilsner fra en tilfreds kunde, 
Marie

★ ★ ★ ★ ★
 

"Jeg er SÅ glad og positiv over resultatet."

På en kedelig regnfuld og travl mandag havde jeg booket tid til en Proskin 60 behandling. Den startede med en hudanalyse - tjek af linjer, tilstoppede porrer, pigmentforandringer mm. Jeg kom med at ønske om at få hjælp til at få en gennemfugtet hud og hjælp til at minimere linjer i ansigtet. Det viste sig at jeg havde flere pigmentforandringer, samt sart hud i pande og omkring øjnene, som jeg ikke selv havde været bevidst om. Virkelig fedt med professionel respons på egne ønsker. Efter dejlig rens, peeling og maske, hvor det blev forklaret, hvordan produkterne føltes på huden, var det tid til massage, hmmmmm. Det var SÅ skønt! Jeg fik en Skin fitness plan med produktanbefalingerne, hvilket virkelig er genialt. Proskin 60 behandlingen er 1 times total afslapning og velvære, som jeg helt sikkert vil anbefale, når snakken falder på hudpleje i venindegruppen. Professionelt personale, skønne effektive produkter og en dejlig atmosfære.

Med venlig hilsen Yvonn

★ ★ ★ ★ ★


"En time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at give os selv!"

Jeg følte mig helt igennem overladt til kyndige hænder – Startede med en detaljeret hudanalyse og vi blev enige om at mit ønske om en mere ensartet hud med fokus på mine 40-something rynker. Behandlingens fokus var at tilføre fugt for netop at minimere tørhedsrynker og samtidig skrue ned for min let blussende hud med en del pigmentforandringer. Rens, eksfoliering og maske kunne jeg ikke have forestillet mig bedre og toppet af med en ansigtsmassage, der muligvis fik mig til at glide i drømmeland i et par minutter, så blev den her mandag altså en af de bedre!! Efter en times himmelflugt følte jeg mig både udhvilet, forkælet og ikke mindst ”freshfaced”. Min hud syntes mere gennemfugtet end jeg husker at den nogensinde har været – og med en glød, jeg ikke troede var mulig at skyde ind i min godt 40-årige hud. Igen – tak for oplevelsen!

Dorthe
★ ★ ★ ★ ★


"Min hud stråler på en måde, jeg ikke har oplevet før"

Jeg følte mig i meget gode hænder, og var flere gange ved at falde i søvn, fordi det var så behageligt og afslappende. Inden jeg gik ind til behandlingen, havde jeg ikke et specifikt ønske, til hvad jeg gerne ville opnå, udover at jeg gerne ville vide om min hud har taget skade af at bo 3,5 år i udlandet med højt UV-indeks. Både under og efter behandlingen var behadnleren virkelig dygtig til at fortælle mig om min huds tilstand i de forskellige zoner som den er opdelt i. Desuden gav hun mig mange råd til hvordan jeg kunne pleje den, og jeg fik en vejledning af produkter med mig hjem, som jeg kan følge. Min hud stråler på en måde, jeg ikke har oplevet før efter en ansigtsbehandling, så jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger.
 
Nip
★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg kommer helt sikkert igen"

Jeg var til en ProSkin 60 behandling.Camilla startede med, at se min hud igennem og derefter fortalte hun mig grundigt, hvad der skulle laves.Det var en behagelig oplevelse og Camilla er en dygtig behandler, der også gav en utrolig god massage.Efter behandlingen fik jeg en udførlig beskrivelse af hvilke produkter hun havde brugt og også hvilke produkter jeg kunne bruge fremadrettet derhjemme.Alt i alt en rigtig god oplevelse hvor jeg opnåede lige det jeg ønskede for min hud og jeg vil på det varmeste anbefale ProSkin 60 til andre og jeg kommer helt sikkert selv igen.

Ilse
★ ★ ★ ★ ★