Behandlinger

Makeup

Jane Iredale
Vi bruger Jane Iredales makeupserie, som er baseret på naturlige mineraler. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber.

Jane Iredales makeup er vegansk, økologisk og helt uden skadelige tilsætningsstoffer.
Det er Jane Iredales mål at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt. Der bruges derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum. Der er dermed 
intet, som tilstopper porerne eller irriterer huden og du kan trygt benytte Jane Iredale selvom du har akne eller eksem.

Med denne makeup vil du opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud.

Makeupvejledning 60 min.

Dette er en længere vejledning til dig, der ønsker inspiration til hvilken makeup, der passer til dig. Vi viser dig hvordan du arbejder med makeuppen, og hvordan den kan påføres. Her er det dig der bestemmer hvilke specifikke metoder eller grundprincipper du vil vejledes i.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 1000,-

Makeupvejledning 30 min.

Dette er en kortere vejledning til dig, der ønsker inspiration til et fokusområde, f.eks. hjælp til at finde den rigtige base, øjen- eller læbemakeup. Vi vejleder dig i hvilken makeup, der passer til dig, lærer dig hvordan du arbejder med makeuppen og hvordan den påføres.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 500,-

Festmakeup

Her får du lagt en festmakeup ud fra dine ønsker, uanset om du skal til stor fest, eller der blot skal gøres lidt mere ud af makeuppen.

Brudemakeup inkl. prøvemakeup

Prisen er inklusiv en prøvemakeup inden den store dag, så makeuppen bliver lige efter dine ønsker.
Ring ind på klinikken på tlf. 87 30 02 33, så vi sammen kan finde en dag til prøvemakeup. 
På selve dagen retter vi dine bryn inden makeuppen lægges.