Behandlinger

Specielt for mænd

Mænd og kvinders hud ligner hinanden i struktur, men mænds hud har flere og kraftigere hår samt en højere talgproduktion.

Hos os har du mulighed for at få en Face Mapping hudanalyse, hvor du efterfølgende modtager et professionelt anbefalet hudplejeprogram. Produkterne fra dette program kan afhjælpe de bekymringer du måtte have angående din hud, uanset om det er rødme, irritation og indgroede hår efter barbering, uren hud, fedtet hud eller fine linjer og rynker.

Vi sammensætter et program som passer til både din hud og din hverdag. En hurtig og effektiv rutine der tager kort tid kan efterlade din hud i sin bedste tilstand.

Vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger der kan hjælpe med at mindske irritation, rødme, indgroede hår og bumser forbundet med barbering. Vi kan også hjælpe dig med at kontrollere fedtet eller tør hud, og give dig tips til hvordan du plejer din hud bedst muligt.

Alle vores behandlinger er til både mænd og kvinder, men nedenfor finder du behandlinger der er specielt anbefalelsesværdige til mænd.

Læs mere om de enkelte behandlinger under punkterne i menuen til venstre.

Ansigtsbehandlinger:
• ProSkin 30 - Book tid her >>
• ProSkin 60 - Book tid her >>
• Facemapping - Book tid her >>

Voks/farvning:
• Retning af bryn - Book tid her >>