Behandlinger

FRUGTSYRE

Dermalogicas Pro Power Peel er en professionel kemisk peeling og er vores absolut mest hurtige, effektive og kraftige eksfolieringssystem med minimal restitutionstid, som når dybere i huden end nogle af vores andre kemiske peelinger.

Serien består af 3 professionelle peelinger, der hver især kan anvendes til at skræddersy den passende peeling for dig på dagen.

Peelingerne har en forbedrende effekt på:

  • Manglende glød 
  • Ældningstegn (Rynker/linjer)
  • Hyperpigmentering (solskader)
  • Mørke pletter fra udbrud
  • Acne, udbrud og tilstopninger
  • Grov hudtruktur

Det er vigtig at du følger din behandlers råd i forhold til evt. behandlingsforløb og produkter til hjemmebehandling, for at skabe de mest optimale betingelser for de bedste og ønskelige resultater.

 

Pro Power Peel 60

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker en yderst effektive behandling!

Pro Power Peel er blandt vores absolut mest effektive ansigtsbehandlinger og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller akne. 

Vi anvender Dermalogicas mest aktive og dybdegående frugtsyre sammen med apparater for at det trænger dybere ned i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet.

Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling. Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage.

Ønsker du en uddybende vejledning i produkter til hjemmepleje, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Pro Power Peel 30

Touch up mellem Pro Power Peel 60.

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandling, som vi ofte anbefaler til dig der gerne vil forlænge resultaterne mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne.
Vi benytter også her Dermalogicas mest aktive og dybdegående frugtsyre, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, akne eller ældningstegn.

Ønsker du en uddybende vejledning i produkter til hjemmepleje, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Pro Power Eye Peel

Opstrammer, udglatter og opklarer huden omkring øjnene

Vælg denne behandling/dette tillæg hvis du ønsker et særligt fokus omkring dine øjne. Oplev disse fordele ved dermalogicas pro power eye peel:

  • reducerer pigmentforandringer og opklarer huden under øjnene
  • udglatter strukturen og opstrammer 
  • forbedrer cellefornyelsen og mindsker fine linjer og rynker