Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Klippekort:
ProSkin 30 - Køb et 6-turs klippekort og få den 6. behandling gratis.
ProSkin 60 - Køb et 6-turs klippekort og få den 6. behandling gratis.
BT-Titan Microneedling - Køb et 3-turs klippekort og spar 1.000,- 

ProSkin 60

ProSkin60 er til dig, der ønsker en skræddersyet ansigtsbehandling. 

Proskin 60 er vores unikke konceptbehandling, hvor du får en professionel skræddersyet behandling, som tilpasses dine ønsker og din huds behov.

Behandlingen er revolutionerende, da den sammensættes ud fra dit personlige konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise. Derved får du den bedste forudsætning for at opnå en sund hud, som er Dermalogicas varemærke.

ProSkin 60 indeholder:

 • Dermalogicas Dobbeltafrensning
 • Personlig Face Mapping® hudanalyse
 • Fire nøglemoduler, f.eks. eksfoliering, dybderens, maske og en aromaterapeutisk ansigtsmassage
 • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig den sunde Dermalogica-glød

Efter behandlingen får du en grundig vejledning i de produkter, der er aktuelle for din hud inkl. din egen, personlige Skin Fitness Plan.

Du kan altid udvide din behandling med f.eks. ekstra massage, maske, udrensning, professionel apparatur, voks/farvning af bryn/vipper m.m., hvilket du tilvælger i bookingprocessen.

Ønsker du en mere uddybende vejledning, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi at du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Vælg denne 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud.

Læs her hvad kunderne siger om behandlingen

 

ProSkin 30

Touch up mellem ProSkin 60.

ProSkin 30 er en personlig 30-minutters behandling, der skræddersyes til dig og din huds behov inden for et overskueligt tidsrum.

Behandlingen anbefales som teenagebehandling eller som kurbehandling mellem dine ProSkin 60 behandlinger - eller til dig der kun lige har 30 min.
ProSkin30 er særlig fordelagtig, når det handler om at behandle et enkelt, specifikt hudproblem.

Proskin 30 indeholder:

 • Dermalogicas Dobbeltafrensning
 • Personlig Face Mapping hudanalyse
 • Ét nøglemodul efter kosmetologens vurdering iht. hudens behov og dine ønsker – f.eks. eksfoliering, dybderens, massage eller maske.
 • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig den sunde Dermalogica-glød

Afslutningsvis får du en vejledning til effektiv hjemmebehandling, samt et eventuelt behandlingsforløb.

Ønsker du at udvide din behandling med f.eks. udrensning, massage, maske, voks/farvning af bryn/vipper m.m., kan det tilvælges i bookingprocessen.

Ønsker du en mere uddybende vejledning, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Læs her hvad kunderne siger om vores behandlinger

 

Pro Power Peel 60

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker en yderst effektive behandling!

Pro Power Peel er blandt vores absolut mest effektive ansigtsbehandlinger og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller akne. 

Vi anvender Dermalogicas mest aktive og dybdegående frugtsyre sammen med apparater for at det trænger dybere ned i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet.

Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling. Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage.

Ønsker du en uddybende vejledning i produkter til hjemmepleje, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Pro Power Peel 30

Touch up mellem Pro Power Peel 60.

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandling, som vi ofte anbefaler til dig der gerne vil forlænge resultaterne mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne.
Vi benytter også her Dermalogicas mest aktive og dybdegående frugtsyre, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, akne eller ældningstegn.

Ønsker du en uddybende vejledning i produkter til hjemmepleje, eller er det din første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi du som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

BT-Titan Microneedling

Microneedling er til dig, der gerne vil se resultater!  

Målet med microneedling er at skabe en kontrolleret skade på huden og derved tvinge kroppen til at producere mere kollagen i det område som er blevet behandlet.

Dette hjælper med at reducere synligheden af:

 • Aknear
 • Fine linjer og rynker 
 • Store porer 
 • Solskader
 • Ujævn hudfarve og hudstruktur

Behandlingen starter med Dermalogicas DobbeltAfrensning og Face Mapping. Derefter påfører vi en lokalbedøvende creme inden vi påbegynder behandlingen med microneedeling. Behandlingen afsluttes med Skin Hydrating Booster, som er det eneste produkt, der må påføres de efterfølgende 5 timer. 

For yderligere resultater kan du tilvælge en afsluttende ansigtsmaske eller LED Lysterapi.
Dette tilvælges i bookingprocessen
. 

Ved dybe rynker og ar anbefaler vi der skal gå 3 til 5 uger imellem behandlingerne og man skal forvente et forløb på 3 til 5 behandlinger. 

Du kan ikke modtage en bt-titan Microneedling behandling hvis du:

 • er gravid
 • er solskoldet
 • har betændelsestilstande i huden
 • har åbne sår
 • har infektion med herpes simplex
 • har eksem eller psoriasis
 • har ukontrolleret diabetes
 • har forhøjede modermærker

Ring til os på tlf. 87 30 02 33, hvis du er i tvivl om du kan modtage behandlingen eller du skulle have spørgsmål til dette.

LED Lysbehandling

LED lysbehandling kan bruges som et kurforløb, men er også oplagt i forlængelse af dine andre behandlinger for at vedligeholde resultaterne. 

Vi starter behandlingen med Dermalogicas DobbeltAfrensning efterfulgt af LED Lysterapi. Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund Dermalogica-glød. 

Blåt lys: antiinflammatorisk, antibakteriel, dræber bakterier som kan forårsage akne, mindsker rosacea, og lindrer kløe og irritation i huden. Forskning viser en forbedring på 76-80% ved behandling af akne, og 10% bedre resultater end ved brug af benzoylperoxid. Behandling med blåt LED-lys tre dage i træk har vist sig at mindske akne med 99,99%.

Rødt lys: anti-age, stimulerer produktionen af kollagen med 155%, fremmer helingsprocessen med 50%, forbedrer blodcirkulationen og frigivelsen af ATP, som forsyner cellen med energi.

Grønt lys: reducerer hyperpigmentering, inflammation, sensibilitet og rødme.

Gult lys: styrker lymfe- og blodcirkulationen og reducerer inflammation.Velegnet til stresset og sensibel hud.

Face Mapping

Face Mapping® hudanalyse, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstande. Din kosmetolog inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det kosmetologen observerer, kortlægges din hudtype og hudtilstand. Herefter kan vi i fællesskab skræddersy din Skin Fitness Plan med de hudplejeprodukter kosmetologen anbefaler til din hud.

Din kosmetolog kan også anbefale dig, hvilken professionel ansigtsbehandling, der passer til din huds aktuelle behov, så du opnår de resultater, du ønsker.

Ved køb af Dermalogica produkter for 500,- eller mere er Face Mapping® gratis.

Vi tilbyder og anbefaler, at du efter 3-4 uger kommer ind på klinikken til et GRATIS produkttjek, som opfølgning på din Face Mapping®

Produkttjek

Produkttjekket er for de kunder der har været til en Face Mapping® eller behandling, og som efterfølgende har købt produkter hos os. Ved et produkttjek følger vi op på resultaterne af de købte produkter, så vi sikrer os at dine forventninger bliver indfriet.

ProSkin 60 for to personer

Forkæl dig selv og en du holder af med vores ProSkin 60 ansigtsbehandling.

Nyd vores unikke konceptbehandling sammen med din ven, veninde, kæreste, mor eller far.
Behandlingerne foregår i hvert sit rum og sammensættes ud fra jeres personlige konsultationskort, jeres personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise. Derved får I den bedste forudsætning for at opnå en sund hud, som er Dermalogicas varemærke.

ProSkin 60 indeholder:

 • Dermalogicas Dobbeltafrensning
 • Personlig Face Mapping® hudanalyse
 • Fire nøglemoduler, f.eks. eksfoliering, dybderens, maske og en aromaterapeutisk ansigtsmassage
 • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver jer den sunde Dermalogica-glød

Efter behandlingen får I en grundig vejledning i de produkter, der er aktuelle for jeres hud, inkl. jeres egen, personlige Skin Fitness Plan.

I kan altid udvide jeres behandling med f.eks. ekstra massage, specialmaske, udrensning, professionelt apparatur, voks/farvning af bryn/vipper m.m., hvilket tilvælges i bookingprocessen.

Ønsker I en mere uddybende vejledning, eller er det jeres første behandling hos os? Hvis "ja" anbefaler vi, at I som tillægsydelse booker "Komplet Skin Fitness Plan med uddybende vejledning".

Vælg denne 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer jeres hud ud på den ultimative rejse mod sund hud.

Få 15 % i studierabat på hverdage fra kokken 10.00-14.00 på ProSkin 60 og ProSkin 30. Behandlingen skal være afsluttet klokken 14.00. Husk studiekort med gyldig dato. Rabatten er personlig og kan ikke videregives til andre eller kombineres med andre rabatter. Gælder ikke elev-behandlinger.